/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Bombe de ultimă generație și alerta ISW. Ucraina a retras tancurile Abrams de pe linia frontului

După exemplul lui Ilan Șor, și Igor Dodon organizează concerte în Diaspora

missing
25 noiembrie 2018, ora 11:28

Șeful statului spune că la Sankt Petersburg va discuta în cadrul întâlnirii despre problemele cu care se confruntă moldovenii în Federația Rusă și despre politica internă și externă a Republicii Moldova.

Și primarul de la Orhei, Ilan Șor, organizează concerte, doar că pentru cetățenii moldoveni aflați în Italia. Concertele pe care le-a organizat Partidul Șor în orașele italiene Torino și Veneția au fost însoțite de proteste din partea reprezentanților Diasporei.

Deși anterior Partidul Șor a anunțat că va organiza pe 25 noiembrie un concert la Bologna, nu am mai găsit această informație nici pe pagina web a partidului, nici pe pagina de Facebook. Reprezentanți din Diaspora susțin că acest concert a fost anulat.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram