/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Precizarea lui Șoigu, elicopter distrus și spitale evacuate! Kievul pregătește „cerul sângeriu”

Premiul Nobel Junior 2018 a fost câștigat de un român specializat în IT

missing
24 noiembrie 2018, ora 14:29

Premiul a fost câştigat în baza proiectului „De la text la sinteza imaginii. Folosind reţele generative adversariale”. Folosind acest proiect, o persoană poate spune sintagma „floare roşie”, iar programul va desena o floare roşie, aşa cum este imaginată de cel care a dat comanda, scrie Mediafax.

La competiţie au participat peste 5.000 de persoane, în cadrul a 25 de categorii. Fiecare categorie a fost jurizată de un grup de oameni de ştiinţă de la universităţile Harvard, Cambridge şi Yale.

Premiul Nobel Junior este cea mai importantă distincţie pentru mediul academic, acoperind mai multe domenii, printre care artă, ştiinţă exacte şi ştiinţe umane.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram