/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 794: Alertă în toată țara și risc de baie de sânge! WP: Moldova va fi următoarea țintă, dacă Ucraina cade

Educație spirituală și asistență religioasă pentru angajații MAI. Acord de colaborare, semnat între minister și Mitropolie

missing
20 noiembrie 2018, ora 15:17

„Acordul de colaborare a fost încheiat în temeiul art. 31 din Constituția Republicii Moldova și are drept scop promovarea educației spirituale și asistenței religioase a angajaților instituțiilor subordonate Ministerului Afacerilor Interne. Desfășurarea activităților de asistență religioasă menită să satisfacă cerințele religioase ale instituțiilor subordonate Ministerului Afacerilor Interne și să contribuie la educația moral-spirituală a acestora”, se spune într-un comunicat al Mitropoliei.

Tot acolo se menționează că semnarea acestui acord, vine să încununeze o colaborare îndelungată și o continuitate logică a unui șir de proiecte desfășurate în comun de cele două instituții, fiind totodată și un garant al colaborării prodigioase ulterioare.

În același timp, „Ministrul Afacerilor Interne a mulțumit Mitropolitului și clericilor pentru disponibilitatea, entuziasmul și dăruirea lor, arătându-se optimist în ceea ce privește rezultatele colaborării stabilite”, se spune într-un comunicat de presă al MAI.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram