La Moscova, ca la piață! Igor Dodon mai planifică o deplasare în capitala Rusiei, la trei săptămâni de când s-a văzut cu Putin

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Președintele Igor Dodon planifică o nouă vizită la Moscova. Asta la mai puțin de o lună de la o altă vizită în capitala Federației Ruse. De această dată, șeful statului va rosti un discurs în fața parlamentarilor ruși în Duma de Stat, va avea câteva întrevederi cu înalți demnitari de stat din Rusia și întâlniri cu diaspora moldovenească din Moscova, pe data de 24 noiembrie și Sankt-Petersburg – pe 25 noiembrie.

Detaliile noii vizite la Moscova au fost discutate în cadrul unei întrevederi dintre Igor Dodon și Ambasadorul Extraordinar și Plenipotențiar al Federației Ruse în Republica Moldova, Oleg Vasneţov.

În cadrul dialogului cei doi au discutat și chestiuni cu privire la relațiile bilaterale, situația din politica internă și externă a țării.

Amintim că ultima dată Igor Dodon a fost la Moscova în perioada 31 octombrie – 1 noiembrie curent, iar înainte de asta în perioada 27-28 septembrie.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...