Destăinuirile unui viceministru al Educației demisionar: Se vrea o demolare a tot ce s-a construit

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Liliana Nicolăescu-Onofrei și-a depus miercuri demisia din funcția de viceministru al Educației, după ce a realizat că nu mai este dorită în această funcție de către noua conducere liberală.

Potrivit viceministrului, inițial noul ministru Corina Fusu i-a propus o colaborare în continuare, însă după ce s-a consultat cu conducerea Partidului Liberal aceasta s-a răzgândit.

„Se vedea că nu se simte tocmai bine. Înțeleg că s-a discutat. Înțeleg și cu cine s-a discutat. Nefiind membru de partid, nu ai ce căuta. Am rugat-o sa-mi zică așa cum este – înțeleg prea bine ce se întîmplă și voi depune cererea. ‘Așa facem’, mi-a răspuns. Deci, în data de 17 august 2015, am depus cererea de demisie…”, a scris Nicolăescu-Onofrei pe pagina sa de Facebook.

Viceministrul demisionar susține că ceilalți colegi din echipa creată de Maia Sandu se află într-o situație de incertitudine.

„Rămân cu inima alături de toți acei colegi ai mei care sunt acum într-o situație mai mult decât tristă la minister. Nu sunt ascultați. Nu sunt auziți. Nu sunt consultați tocmai pe probleme în care ei sunt experții… Sunt șocată că dna Fusu lucrează zi de zi cu Crudu. Da, acel Crudu pe care am fost nevoiți, ‘mulțumită’ sistemului nostru judecătoresc, să-l reangajăm la minister”, a mai precizat sursa, remarcând că „semnele de până acum nu sunt deloc bune, se vrea o demolare a ceea ce a fost construit”.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...