/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Bombe de ultimă generație și alerta ISW. Ucraina a retras tancurile Abrams de pe linia frontului

Iubitorii de fotbal din toată Anglia s-au adunat la stadionul King Power, pentru a-l omagia pe patronul lui Leicester City

missing
29 octombrie 2018, ora 19:10

Fanii sportului rege din toată Anglia s-au mobilizat dincolo de ecranele smartphone-urilor, pentru a-l omagia pe patronul de la Leicester City, Vichai Srivaddhanaprabha, care și-a pierdut viața sâmbătă seara, în tragicul accident produs de prăbușirea elicopterului în care se afla, chiar în parcarea stadionului.

Alături de miliardarul de 60 de ani se mai aflau alte patru persoane: pilotul aparatului, iubita acestuia și doi membri ai staff-ului omului de afaceri. Nimeni din ei nu a supraviețuit. Vichai Srivaddhanaprabha este omul care a stat la baza celei mai de succes istorii din sportul contemporan. Sub patronajul lui, doi ani în urmă, Leicester City a câștigat primul și singurul titlu de campioană a Angliei din istoria clubului.

REDACTOR: Dumitru Garcaliuc

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram