/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Bombe de ultimă generație și alerta ISW. Ucraina a retras tancurile Abrams de pe linia frontului

Fostul procuror-șef al municipiului Chișinău ar putea candida pe o circumscripție uninominală în capitală

missing
29 octombrie 2018, ora 08:17

Fostul procuror-șef al municipiului Chișinău, Ivan Diacov, ar putea candida pe o circumscripție uninominală în capitală. Decizia finală nu a fost luată, însă dacă se va hotărî, Ivan Diacov va candida independent. Declarațiile au fost făcute la emisiunea „Cutia Neagră”, la TV8.

„Mă gândesc, dar nu sunt hotărât pentru că este prea multă murdărie. Dacă m-oi decide, am să candidez într-un sector în municipiul Chișinău, pe o circumscripție uninominală. Fără partide. Eu nu accept nici din opoziție pe nimeni pentru că nu împărtășesc multe lucruri. Nu pot eu să fiu dependent”, a declarat Ivan Diacov.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram