/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 794: Alertă în toată țara și risc de baie de sânge! WP: Moldova va fi următoarea țintă, dacă Ucraina cade

/VIDEO/ Pugiliștii școlii sportive din Grimăncăuți au luat șase medalii la Campionatul Național de Box. Gojan și-a luat rămas bun de la sportul mare

missing
23 octombrie 2018, ora 18:31

În mod emblematic, medaliatul cu bronz la Jocurile Olimpice de la Beijing și-a luat rămas bun de la sportul mare, tot acolo unde și-a început ascensiunea, la locul de baștină.

Eu pe parcursul a 25 de ani, cât am practicat boxul, am avut niște greutăți familiare foarte mari.” MUSCA 02:19-02:26 „Vreau să-i mulțumesc, cu permisiunea tuturor, tuturor sătenilor, invitaților acelor persoane, care m-au educat, m-au ferit de șerpi, așa se numește, de șerpii vieții. Vreau să mulțumesc colegilor mei, care fără ei, acum nu aveam să stau pe această scenă și să fiu felicitat de atâția oameni de valoare. Vă mulțumesc, prieteni și frați!”, Veaceslav Gojan, pugilist.

Ceremonia de rămas bun a avut loc la Casa de Cultură din Grimăncăuți, acolo unde timp de 4 zile s-a desfășurat Campionatul național de box. Anume în această localitate sunt concentrate cele mai sonore nume din lumea boxului de la noi.

Astfel, pe prima treaptă a podiumului au urcat pugiliștii din aceeași localitate: Dumitru Galagoț, Vasile Belous, Victor Carapcevschi, Dumitru Coșciug, Andrei Zatușevschi și Alexei Zavatin. De asemenea, primul loc le-a revenit sportivilor din Tiraspol, Stanislav Bondarenco și Victor Vacula și lui Dorin Bucșă din Hâncești. La Chișinău va ajunge doar o singură medalie de aur, grație reușitei lui Gheorghe Gortolomei.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram