/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Paradoxul invaziei, condiția NATO și demisie la Kiev! Rusia amenință că va ataca Polonia

Vladimir Voronin la a 25-a aniversare a PCRM: Alternativa comuniștilor este sărăcia, exodul în masă din țară, degradarea economică

missing
20 octombrie 2018, ora 19:39

„Alternativa comuniștilor — este sărăcia, exodul în masă din țară, degradarea economică, depresia socială, dezastrul, fărădelegea, dictatura, corupția. Drept urmare — prejudiciu colosal suveranității, suprimarea statalității. Din asta reiese o concluzie simplă și logică: alternativa guvernării incompetente a temporarilor și trădătorilor statului poate fi doar Partidul Comuniștilor, care a demonstrat că este capabil să obțină dezvoltarea și consolidarea statului moldovenesc”, spune Vladimir Voronin.

Potrivit lui, Moldova, ca și acum 25 de ani, stă la marginea prăpastiei și că PCRM va lupta pentru fiecare cetățean al țării — de la nou-născuți pînă la cei mai în etate.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram