/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Precizarea lui Șoigu, elicopter distrus și spioni deghizați! Kievul pregătește „cerul sângeriu”

Mormane de gunoi după Hramul Chișinăului. Câte remorci au fost evacuate

missing
15 octombrie 2018, ora 16:56

„Lucrările au început la 04.00 dimineața. Pe lângă cei peste 50 de muncitori implicați în salubrizarea manuală, au fost antrenate tractoare și autobasculante. Au fost evacuate peste 20 de remorci cu deșeuri”, a declarat șeful secției amenajere și salubizare, Vasile Efros.

Pentru că nu toți comercianții din Piață au dus gunoiul la containerele plasate în aceste scopuri, intervenția celor de la Salubrizare a fost îngreunată. Muncitorii au strâns deșeurile manual, în loc ca acestea să fie încărcate mecanizat în autospeciale.

Muncitorii de la DGLCA au intervenit și la salubrizarea Pieței Marii Adunări Naționale nemijlocit, iar în parcuri au intervenit muncitorii de la Asociația „Spații Verzi”.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram