/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 794: Alertă în toată țara și risc de baie de sânge! WP: Moldova va fi următoarea țintă, dacă Ucraina cade

/VIDEO/ Puțini șoferi curajoși. Deși circulația pe str. București a fost permisă în ambele direcții, șoferii au mers ca până acum

missing
01 octombrie 2018, ora 19:10

„Deși de astăzi circulația pe strada București este permisă în ambele direcții, niciun șofer nu a avut curajul să meargă pe banda rezervată vehiculelor de rută. Mai mult, indicatorul care interzice acest fapt, încă nu a fost scos”, Diana Popa, reporter TV8.

Responsabilii de la primărie asigură șoferii că circulația în direcția opusă pe strada București este permisă, doar că încă nu au reușit să demonteze indicatoarele rutiere cu restricții.

Semnele rutiere în cazul în care suspendăm pe o perioadă de timp, de obicei, sunt astupate de către colegii de la Exdrupo. De aceea, urmează zilele astea. Decizia s-a luat vineri. Sau vor fi demontate acelea care au semnul de interzicere”, Vitalie Butucel, șef direcția Transport și Căi de Comunicații.

Circulația în ambele sensuri pe strada București va fi permisă aproximativ timp de un an, cât timp vor dura lucrările de reabilitare a reţelelor de apă şi canalizare pe strada 31 August, 1989. Până acum a fost reluată circulaţia între străzile Bulgară şi Ciuflea. În luna februarie, urmează să intre în reparații străzile Tighina şi Alexandru cel Bun.

Reporter: Diana Popa
Imagini: Tudor Bigu

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram