/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Paradoxul invaziei, condiția NATO și demisie la Kiev! Rusia amenință că va ataca Polonia

/VIDEO/ Sâmbăta aceasta, la Valea Morilor, va avea loc Olympic Eco Fest. Ce pregătesc organizatorii

missing
27 septembrie 2018, ora 18:05

În mod tradițional, Olympic Eco Fest va fi divizat în mai multe zone, în care doritorii vor avea ocazia să participe la diverse competiții. În zona plajei, de exemplu, își vor desfășura activitatea unsprezece federații.

Ce ține de fotbal de plajă, volei de plajă, toate sunt sporturi de plajă, inclusiv va fi prezent așa tip de sport precum Windsurfing. Vor fi puse la dispoziție câteva planșe cu vela. De asemenea, în zona plajei vor fi multe competiții sportive desfășurate de Federația Sporturilor Școlare”, Larisa Popova, campioană olimpică.

În timp ce olimpicii moldoveni vor planta copaci, în zona scenei se vor desfășura tragerile cu arcul, taekwondo, și încă un sport nou, floorball.

Este vorba despre hochei cu mingea. Este un sport de sală. Toți doritorii vor avea ocazie să facă cunoștință cu acest sport”, Larisa Popova, campioană olimpică.

Punctul culminant al evenimentului va fi turneul Canoe Gold Juravschi-Reneischi. Sportivii la diferite categorii de vârsta vor concura la mai multe probe de caiac-canoe. Unul dintre ei este si Oleg Nuta, campionul mondial de tineret la canoe.

Pe an ce trece se dezvolta din ce in ce mai tare, mai multi participanti la ea, si mie personal imi place. Primesc placere de la participarea la competitie”, Oleg Nuță, campion mondial la canoe.

În ansamblu dacă să luam, vedem majorarea numărului de participanți, vedem înviorarea a diferitor categorii de vârsta, oameni, care într-adevăr cândva nici nu știau ce-i asta, acum toți sunt prezenți”, Nicolae Juravschi, președintele CNOM.

Câștigătorii competițiilor sportive vor primi premii și medalii din partea Comitetului National Olimpic.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram