/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Bombe de ultimă generație și alerta ISW. Ucraina a retras tancurile Abrams de pe linia frontului

O posibilă cauză a dispariției avionului MH370 în care au decedat circa 149 de persoane

missing
25 septembrie 2018, ora 17:14

În cadrul show-ului „Drain The Ocean”, cei de la National Geogpraphic au simulat ce se întâmplă atunci când un Boeing 777 rămâne fără combustibil.

Potrivit inginerilor, motorul de pe aripa dreaptă ar fi cedat. În acest moment, autopilotul
ar fi înclinat automat aeronava spre stânga, pentru a compensa lipsa unui motor.

Peste două minute ar fi cedat și motorul stâng. La scurt timp, autopilotul ar fi încetat să mai funcționeze, iar avionul a căzut la propriu din cer. În urma impactul puternic 249 de pasageri aflați la bordul aeronavei au decedat.

Dispariția MH370 este una dintre cele mai mari mistere ale aviației. Avionul decolase din Kuala Lumpur și se îndrepta spre Beijing, unde nu a mai ajuns.

Momentul prăbușirii aeronavei au fost recreate pentru un documentar TV care va fi difuzat la National Geographic.

Câteva părți din aeronavă au fost găsite în Africa, unde au fost transportate de curenți. Corpul principal al aeronavei însă nu a fost descoperit până acum, în ciuda căutărilor desfășurate în Oceanul Indian.

Nimeni nu știe cu siguranță de ce a dispărut și s-a prăbuși avionul. Ancheta oficială a fost închisă, iar rudele victimelor cred că oficialii Boeing și guvernul malaezian ar încerca să mușamalizeze ce s-a întâmplat de fapt cu aeronava.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram