(VIDEO) Familia lui Igor Dodon nu va înainta pretenții financiare față de șoferul „Avicola Floreni” care a intrat în cortegiul prezidențial

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Președintele Igor Dodon și familia acestuia nu au pretenții financiare față de șoferul implicat în accidentul care s-a produs acum două săptămâni, cu implicarea mașinilor din cortegiul prezidențial, și nici nu vor cere acest lucru. Despre aceasta șeful statului a anunțat în cadrul unei emisiuni televizate la postul public de televiziune.

„Noi nu am înaintat careva pretenții financiare. Consider că nu este corect și nu vom face acest lucru. El este tată, are familie, are un copil de cinci ani care merge la grădiniță, la școală și așa mai departe. De aceea, noi nu vom înainta careva cerințe pentru recuperarea pagubelor materiale sau alte lucruri care de obicei se întâmplă”, a declarat Igor Dodon.

Vedeți și: ULTIMA ORĂ! Cortegiul președintelui Igor Dodon, implicat într-un accident rutier la Strășeni

Totuși, întrebat cine se face de vină de accident, șeful statului a spus că „la sigur nu cortegiul prezidențial care mergea regulamentar pe partea carosabilă, conform regulilor de circulație”.

Întrebat cum se simte în urma impactului, șeful statului a spus că deși mai are probleme la spate și el și feciorul său, „deja mai bine”. Totodată, el a spus că mama sa a fost externată din spital.

Citiți și: Proces penal în cazul accidentului cu implicare mașinilor din cortegiul prezidențial. Vinovat s-ar face șoferul camionului


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...