/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Paradoxul invaziei, condiția NATO și demisie la Kiev! Rusia amenință că va ataca Polonia

Comercianții de flori, amendați de Fisc cu zeci de mii de lei. Ce încălcări au fost depistate

missing
07 septembrie 2018, ora 17:47

Unele dintre încălcările depistate în Chișinău sunt: neutilizarea mașinii de casă și control, excedent de mijloace bănești, neprezentarea documentelor. Astfel, în aceste cazuri au fost aplicate amenzi fiscale în sumă de 77 000 lei și amenzi contravenționale în valoare de 8 000 lei.

Totodată, în perioada respectivă au fost instituite posturi fiscale la două piețe autorizate, pe teritoriul cărora activează 46 de întreprinderi ce comercializează flori.

Serviciul Fiscal de Stat mai spune că în perioada monitorizării comercianților de flori, volumul livrărilor efectuat, conform datelor mașinilor de casă și control în această perioadă, a constituit 423 152 lei, ceea ce este net superior volumelor înregistrate în afara perioadei posturilor fiscale.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram