/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 806: Paradă cu arme atomice, vizită cu alertă și demisie la Kiev! Rusia o acuză pe Maia Sandu

/VIDEO/ Trafic infernal în Capitală. Șoferii se plâng că stau în ambuteiaje ore în șir

missing
05 septembrie 2018, ora 19:44

Pe mai multe străzi din Chișinău s-a circulat cu dificultate în această dimineață. De altfel, calvarul a început de câteva zile, odată cu revenirea chișinăuienilor din concedii si a elevilor – la școală. Aglomerație a fost și în sectorul Botanica, unde șoferii au condus bară la bară și cu mulți nervi.

Jumătate de oră avem. Iată am intrat acolo pe rotundă și o să ieșim da nu știm când. Asta-i în țara Moldovei. – Nu întârziați nicăieri? – Da cum nu întârziem, ne-am pornit într-o cale bună și nu putem să ajungem”.

Întârziem, dar ce să facem. Așa e la noi în Moldova. La spital. Aici trebuie de sus să rezolve”.

-Trebuie de făcut drumurile, de mai lărgit, da altfel nu putem. Foarte mult flux de automobile. –Pasagerii nu se plâng? –Se plâng, că întârzie pe la lucru, unul, al doilea. Dar asta e realitatea”.

Eu sunt de la Ungheni, acolo e minunat de circulat, dar aici, când și vin, vin rar, dar… -Dar unde mergeți, nu întârziați? –La aeroport, parcă reușim, ne-am pornit mai devreme”.

Și celor care circulă cu transportul public nu le-a fost mai ușor. Oamenii au așteptat timp îndelungat în stații pentru a prinde un loc în troleibuz sau microbuz. De exemplu, în această înregistrare făcută de un internaut, se vede cum oamenii se împing în ușile unui troleibuz, în speranța că vor reuși să-și facă loc în interior.

Autoritățile municipale strâng deocamdată din umeri și spun că nu au o soluție, dând vina pe numărul mare de mașini și infrasctructura proastă. Ofițerii de presă de la Poliția capitalei nu ne-au răspuns la telefon pentru a comenta problema ambuteiajelor din Chișinău. În municipiu, sunt înregistrate peste 300.000 de automobile, dublu în comparație cu situația de acum 10 ani.

Reporter: Diana Popa
Imagini: Tudor Bigu

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram