/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Precizarea lui Șoigu, elicopter distrus și spitale evacuate! Kievul pregătește „cerul sângeriu”

Mișcarea „Hai Moldova” invită locuitorii Chișinăului să curețe albia râului Bâc

missing
31 august 2018, ora 20:16

„Gunoiul lăsat în natură, mai ales plasticul, acumulatoarele, echipamentele tehnice, cosmeticele nu dispar. Ele otrăvesc solul și se întorc la tine prin produse lactate, carne, fructe, legume și apă. Ajută-ne să oprim poluarea solului și a apelor. Vino la 1 septembrie la curățenia test pe albia râului Bîc. Această curățenie este o simulare a evenimentului din 15 septembrie. În cadrul acestui eveniment, vom face cunoștință și vom testa modelul de curățenie propus pentru 15 septembrie”, spun organizatorii pe pagina evenimentului.

Cei care doresc să se implice sunt îndemnați să se îmbrace în haine comode, potrivite curățeniei, să aibă o pălărie și mănuși rezistente. De asemenea, să-și ia cu ei apă într-un recipient.

Potrivit paginii evenimentului 46 de persoane vor participa, în timp ce peste două sute sunt interesaţi de eveniment.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram