/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 804: „Cadou” pentru Putin, amenințare atomică și sportiv ucis! Zelenski cere arme livrate rapid

Guvernul a aprobat contractul pentru construcția Arenei Chișinău. Principalele prevederi

missing
20 august 2018, ora 17:38

Prin urmare, conform prevederilor documentului, partenerul privat se angajează să execute lucrări de proiectare şi construcţie a arenei polivalente, inclusiv dotarea cu mobilier, instalarea de accesorii şi echipamente, construcția de drumuri, conectarea la utilităţi şi alte activităţi de infrastructură.

Proiectul „Arena Chișinău” presupune construcția unei arene funcționale cu o capacitate cuprinsă între 3 și 5 mii de persoane. Arena va putea găzdui diverse evenimente, cum ar fi cele sportive, congrese și concerte. Proiectul va fi realizat în baza unui parteneriat public-privat, iar perioada necesară pentru construcția și darea în exploatare a arenei este de aproximativ un an.

Amintim că compania turcă – Summaa, a fost anunțată câștigătoare a concursului pentru construcția Arenei Chișinău. Potrivit presei, aceasta ar fi făcut mai multe investiții în Republica Moldova: este vorba despre construcția unui mall, a unui centru medical și a mai multor blocuri de locuit.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram