/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Bombe de ultimă generație și spioni deghizați în mecanici. Tancurile Abrams, retrase de pe front

Susținea că are influență asupra procurorilor. Un tânăr ar fi primit 1000 de euro mită pentru a mușamaliza un dosar

missing
16 august 2018, ora 09:47

Potrivit procurorilor, acesta ar fi susținut că, împreună cu tatăl său, are influență asupra procurorilor din cadrul Procuraturii Glodeni și că-i poate determina pe acuzatorii de stat să adopte o decizie favorabilă în privința inculpatului.

Transmiterea banilor s-ar fi produs prin intermediul mamei învinuitului, care a depus o sesizare la CNA, după ce tânărul nu s-a ținut de promisiunea de a rezolva cazul fiului ei.

În seara zilei de ieri, bărbatul în vârstă de 28 de ani a fost reținut pentru 72 de ore și este acum cercetat penal pentru trafic de influență. Dacă va fi găsit vinovat, el riscă până la 6 ani de închisoare sau amendă de până la 200 000 de lei.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram