/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 794: Alertă în toată țara și risc de baie de sânge! WP: Moldova va fi următoarea țintă, dacă Ucraina cade

Vicepreședintele DA susține că oamenii lui Șor merg prin sate și propun nevoiașilor să blocheze drumurile pe 26 august

missing
30 iulie 2018, ora 16:28

Vovc a scris că la fiecare protest al opoziției sistemul avea grijă să stopeze transportul public din teritorii, să intimideze șoferii de autobuse să nu transporte protestatari la Chișinău, deseori chiar sechestrând mijloacele de transport în garajurile lor, iar acum trec la o mârșăvenie mai mare. „La indicația coordonatorului, oamenii lui Șor umblă prin sate și propun oamenilor nevoiași câte 150-200 lei pentru a bloca traseele naționale pe 26 august! E clar ca sistemul va încerca să obstrucționeze mitingul opoziției, de aia trebuie sa îi fentăm. Organizați-vă în grupuri mai mari, organizați transport din timp, veniți cu o zi înainte și înoptați la rude, prieteni”, a scris Vovc.

Rugați să comenteze acuzațiile, partidul Șor a refuzat. „Stimate TV 8, mâine o să ne cereți să vă comentam și toate strigăturile simpatizanților platformei DA de la proteste? Noi nu comentam aberațiile simpatizanților și liderilor platformei da!”, scrie într-un răspuns al Partidului expediat TV8.

Precizăm că pe 26 august Mișcarea de Rezistență Națională „ACUM” a anunțat despre organizarea unui protest de amploare în Piața Marii Adunări Naționale.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram