/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Paradoxul invaziei, condiția NATO și demisie la Kiev! Rusia amenință că va ataca Polonia

CM 2018: Danemarca a învins Peru într-un meci foarte spectaculos, scor 0-1

missing
16 iunie 2018, ora 21:06

Potrivit ziare.com, partida de la Saransk a avut un ritm extraordinar, iar sud-americanii au făcut un meci foarte bun în pofida rezultatului. Prezenți la Cupa Mondială după o pauză de 36 de ani, Peru a jucat avântat și a avut numeroase ocazii de a înscrie, dar Casper Schmeichel a făcut minuni în poarta Danemarcei.

De partea cealaltă, Danemarca nu a impresionat, dar a profitat de puținele șanse avute. Deschiderea scorului s-a produs în minutul 60, când Poulsen a rămas singur în careu și a înscris cu un șut plasat. După primirea golului, Peru s-a aruncat în atac, a avut numeroase ocazii de a egala, dar scorul a rămas neschimbat. Guerrero putea înscrie cel mai frumos gol de la turneul final, dar călcâiul său s-a dus milimetric pe lângă bară și scorul a rămas neschimbat.

În urma rezultatelor înregistrate sâmbătă, clasamentul Grupei C este următorul: 1. Franța 3 puncte, 2. Danemarca 3 puncte, 3. Australia 0 puncte, 4. Peru 0 puncte.

În etapa a doua, vor avea loc meciurile Franța – Peru (21 iunie, ora 15:00) și Danemarca – Australia (21 iunie, ora 18:00).

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram