/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Paradoxul invaziei, condiția NATO și demisie la Kiev! Rusia amenință că va ataca Polonia

România: O femeie a născut în stradă, după ce un taximetrist a refuzat să o ducă la spital

missing
05 iunie 2018, ora 10:12

Potrivit reprezentanţilor Spitalului Judeţean Focşani, femeia de 33 de ani este la a treia naştere. Atât ea cât şi fetiţa ei, care s-a născut pe stradă, înainte de sosirea ambulanţei, sunt stabile, dar vor mai rămâne câteva zile internate în spital.

Femeia a născut, în noaptea de duminică spre luni, pe o stradă din municipiul Focşani. Din primele informaţii, ea ar fi coborât din casă însoţită de două rude, în aşteptarea ambulanţei pe care o solicitase, dar a născut foarte repede, înainte ca salvarea să ajungă. Focşăneanca a născut pe spaţiul verde, în apropierea unei staţii de taxiuri.

Există zvonuri conform cărora femeia ar fi rugat un şofer de taxi să o ducă la spital, acesta a refuzat comanda pentru că s-a gândit că femeia i-ar putea murdări bancheta.

Când medicii de la Serviciul de Ambulanță Vrancea au ajuns la adresa menţionată în apelul la 112, femeia născuse deja o fetiţă. Medicii au tăiat cordonul ombilical și au preluat cele două paciente, transportându-le la Spitalul Judeţean Focşani.

Potrivit medicilor din această unitate medicală, atât mama, cât şi fetiţa sa, care cântăreşte 2,7 kilograme, sunt bine, dar vor mai rămâne câteva zile internate în spital.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram