/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Bombe de ultimă generație și spioni deghizați în mecanici. Tancurile Abrams, retrase de pe front

Atenție, șoferi! Un punct de trecere a frontierei cu Ucraina își sistează activitatea

missing
31 mai 2018, ora 09:30

Postul temporar vamal și de frontieră a fost instituit la inițiativa Serviciului Vamal anume pentru comoditatea persoanelor care călătoresc în regiunea Odessa, acest post asigurând cea mai mică distanță de parcurs.

Tot pentru a veni în întâmpinarea participanților la traficul transfrontalier, la data de 19 decembrie 2017, a fost lansat controlul comun în punctul de trecere temporar, ceea ce a redus semnificativ timpul de traversare a frontierei, deoarece persoanele și vehiculele sunt supuse unui singur filtru de control.

Darea în exploatare a noului punct comun de control „Palanca” este preconizată pentru luna decembrie a anului curent. Bugetul proiectului de reconstrucție a PTF Palanca se cifrează la 5,56 milioane de euro, dintre care 4,5 milioane sunt acordate de Uniunea Europeană, iar 1,06 milioane euro – de Guvernul Republicii Moldova. Partenerul de implementare a proiectului este PNUD Moldova.

Reieșind din complexitatea lucrărilor de reconstrucție, pe parcurs, mai sunt posibile sistări temporare ale activității postului. În acest context, rugăm înțelegere față de motivele obiective survenite.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram