(VIDEO) Imagini unice din Coreea de Nord; Cum arată viața în cea mai închisă țară din lume

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Să pătrunzi în Coreea de Nord este un lucru extrem de dificil, dar și mai greu este să te întorci din această țară, considerată drept cea mai închisă din lume, cu imagini foto sau video.

Acest lucru l-a reușit Aram Pan, fotograf din Singapore care în ultimul an a prezentat mass-mediei internaționale mai multe fotografii sau scurte materiale video despre felul în care arată capitala acestei țări, orașul Pyongyang.

Mai nou, Aram Pan a realizat o serie de fotografii panoramice în Coreea de Nord, dar și un film video cu cele mai interesante zone din această țară, unde i s-a permis să ajungă.

Fotograful din Singapore a primit permisiunea de a vizita Coreea de Nord de şase ori şi a reuşit să surprindă locuri care nu mai fuseseră văzute.

El a vizitat Muntele Paektu (2.750 de metri), cel mai înalt vârf din ţară, pe care a urcat recent şi liderul nord-coreean Kim Jong-un, plajele din provincia Hamgyong sau capitala Phenian şi a realizat sute de instantanee cu peisajele, dar şi oamenii întâlniţi în călătoriile sale.

Ce a ieșit, puteți vedea mai jos. Pentru a vedea în format de 360 de grade glisați prin intermediul butonului din stânga sus.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...