Moldovean prins de poliţiştii români de frontieră cu carte de identitate falsă

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Poliţiştii din Vama Albiţa au descoperit la un control, în geanta unui tânăr din Republica Moldova, o carte de identitate falsă. Tânărul de 27 de ani s-a ales cu dosar penal.

Cazul a fost înregistrat la 21 iulie, când la vamă s-a prezentat pentru a ieşi din România, în calitate de pasager într-un microbuz, un bărbat din Republica Moldova, în vârstă de 27 de ani, care a prezentat la control de frontieră un paşaport moldovenesc, scrie digi24.ro.

La controlul de frontieră, a fost descoperită în bagajul personal al acestuia, într-un buzunar interior al genţii, o carte de identitate pe numele persoanei în cauză, similară unei cărţi de identitate eliberate de autorităţile române, valabilă pe perioada 20.03.2011 – 16.05.2021. La verificări s-a dovedit că documentul este fals.

Bărbatul a declarat că a procurat documentul de la o persoană la care lucra în Italia, fiindu-i necesar pentru a putea să-şi păstreze locul de muncă, până în momentul în care i se elibera permisul soggiorno de către autorităţile italiene.

Bărbatul s-a ales cu dosar penal pentru complicitate la fals material în inscrisuri oficiale.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...