/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 794: Alertă în toată țara și risc de baie de sânge! WP: Moldova va fi următoarea țintă, dacă Ucraina cade

România oferă 920 mii de euro pentru reabilitarea scărilor de granit din Parcul „Valea Morilor"

missing
16 mai 2018, ora 15:00

Acordul de grant a fost semnat miercuri, 16 mai 2018, în cadrul întrevederii primarului general interimar al municipiului Chişinău, Ruslan Codreanu cu primarul sectorului 1 al municipiului Bucureşti, Daniel Tudorache.

Pentru reabilitarea scărilor de granit din Parcul „Valea Morilor”, Consiliul local al Sectorului 1 a municipiului Bucureşti, România va acorda un grant în valoare de peste 920 mii EURO, iar Primăria municipiului Chişinău îşi asumă cheltuielile în proporţie de 5 la sută din valoarea totală a proiectului, ceea ce constituie circa 945 mii lei, dar şi cheltuielile de proiectare, asistenţă tehnică, lucrări de efectuare a expertizelor documentaţiei de proiect şi supraveghere tehnică a lucrărilor de execuţie.

Amintim că pe parcursul zilei de astăzi, primarul general interimar al municipiului Chişinău, Ruslan Codreanu, împreună cu pretorul sectorului centru, Pavel Rusu, se află într-o vizită oficială în capitala României, Bucureşti.

Implementarea proiectului va începe în perioada imediat următoare, iar lucrările vor fi executate pe parcursul a 14 luni.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram