Liverpool realizează cel mai scump transfer din istoria sa; Sumă uriașă plătită pe Benteke

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Liverpool a ajuns la un acord cu Aston Villa pentru transferul lui Chrisitian Benteke, iar atacantul belgian urmează să facă vizita medicală în următoarele 48 de ore, anunţă presa britanică.

„Cormoranii” vor plăti 32,5 milioane de lire sterline (aproximativ 46 de milioane de euro) în schimbul jucătorului de 24 de ani.

Aston Villa l-a cumpărat pe Benteke în 2012, de la Gent, care a primit 7 milioane de lire sterline. În cele 101 meciuri jucate pentru fosta câştigătoare a Cupei Campionilor Europeni, internaţionalul belgian a marcat de 49 de ori.

Liverpool a decis să facă o ofertă oficială pentru Benteke după transferul lui Sterling la Manchester City, în urma căruia „cormoranii” au primit 40 de milioane de lire euro.

Chrisitian Benteke, care mai avea doi ani de contract cu gruparea din Birmingham, nu se va alătura noilor săi colegi în turneul din Australia.

Pentru vizita medicală a jucătorului, medicul celor de la Liverpool, Andy Massey, este aşteptat să revină în Marea Britanie.

În ultimele zile, au existat informaţii că şi Manchester United ar urma să încerce să-l transfere pe Benteke, însă acestea nu au fost confirmate.

Benteke devine astfel cel mai scump fotbalist cumpărat de FC Liverpool în istoria clubului.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...