/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 794: Alertă în toată țara și risc de baie de sânge! WP: Moldova va fi următoarea țintă, dacă Ucraina cade

/VIDEO/ Atenție, candidați pe panouri electorale! Concurenții cheltuiesc sute de mii de lei pentru promovarea stradală

missing
30 aprilie 2018, ora 17:20

Reghina Apostolova apare alături de liderul partidului, Ilan Șor, condamnat penal într-un dosar legat de furtul de la BEM. Cu mesajul „Am demonstrat că se poate”, cei doi apar în câteva ipostaze, care nu diferă prea mult – toate arătându-i în mișcare. Potrivit ultimului raport financiar depus la CEC pe 27 aprilie, partidul a cheltuit aproape 707 mii de lei pentru panouri.

În top urmează liberalii care au alocat peste 310 mii de lei pentru promovarea pe bannere. În capitală, liberalul Valeriu Munteanu apare fie alături de familie, fie singur, venind cu diferite mesaje în care se laudă. Și socialiștii și-au urcat candidatul pe bilboarduri.

Ion Ceban, candidat la șefia capitalei, apare alături de liderul de partid, Zinaida Greceanîi. De pe panouri care au costat peste 110 mii de lei, cei doi promit să salveze Chișinăul, iar ulterior – țara.

„Partidul Nostru”, care are candidat la șefia municipiului Bălți, indică în rapoarte că a folosit peste 56 de mii de lei pentru închirierea panourilor stradale.

Între timp, în capitală au apărut și câteva bilboarduri cu Andrei Nastase, candidatul comun al PPDA, PAS și PLDM. Acesta a pozat zâmbind, cu mesajul „Uniți pentru Chișinău. Reușim împreună!”.

Și candidatul PUN, Constantin Codreanu, are câteva panouri în capitală, cu sloganul „Primarul care unește”.

În ultimele rapoarte financiare, cele două formațiuni nu au trecut, încă, cheltuielile pentru publicitatea stradală. Alegerile locale vor avea loc pe 20 mai, în municipiile Chișinău, Bălți și încă 5 localități. La Bălți au fost înregistrați 8 candidați electorali, în timp ce pentru șefia capitalei – 12.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram