/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Paradoxul invaziei, condiția NATO și demisie la Kiev! Rusia amenință că va ataca Polonia

Moldova a fost inclusă în top zece țări ce merită a fi vizitate în 2018

missing
28 aprilie 2018, ora 15:49

Pentru că de regulă astfel de topuri includ orașe mari ca Londra, Paris, New-York sau Barcelona, autorii clasementului și-au propus să creeze o listă ceva mai diferită, în care țara noastră s-a poziționat pe locul nouă.

„Cea mai puțin vizitată țară din Europa. Serviciul de autobuze este excelent, permițând vizitatorilor să ajungă rapid și ușor în majoritatea părților țării. În timp ce capitala Chișinău nu este atât de interesantă, în Moldova găzduiește câteva vinării celebre, care reprezintă principala atracție a turiștilor. Cea mai faimoasă dintre acestea este Mileștii Mici, care are peste 200 km de tuneluri subterane. Alte monumente ce merită a fi văzute sunt mănăstirea Căpriana și peșterile de la Orheiul Vechi”, menționează autorii topului.

Prima poziție în listă a ocupat-o Albania, fiind urmată de Kârgâzstan și Cuba. În top cinci a mai fost inclus Kosovo și Georgia. Pe locul șase se regăște Taiwan, urmat de Ghana și Uruguay. Ultima poziție i-a revenit Kazakhstanului.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram