/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Bombe de ultimă generație și spioni deghizați în mecanici. Tancurile Abrams, retrase de pe front

/VIDEO/ A făcut spectacol la Românii au talent, deși a căzut. O elevă din Chișinău a impresionat publicul cu un dans artistic

missing
28 aprilie 2018, ora 14:41

A făcut multe sacrificii pentru sport, însă crede că totul merită pentru această pasiune: „Mi-am rupt ligamentele la piciorul drept. Am probleme și cu genunchii. La început îmi era frică că aș putea să ajung într-un scaun cu rotile. Nu pot să îmi imaginez viața fără patinaj. Nu contează de câte ori cazi, dar de câte ori te ridici”.

Deși s-a dezechilibrat și a căzut la un moment dat în timpul dansului, jurații i-au apreciat prestația.

„Și noi avem emoții pentru voi. Mi-am dat seama din filmulețul de prezentare că ești foarte critică și exigentă cu tine, dar să știi că aici s-a transmis tot ce trebuia. Nici nu am băgat de seama ce s-a întâmplat”, a menționat Andra.

Elina a cucerit inimile tuturor, încă de la prima ei apariție în competiție, atunci când a obținut patru de „DA”.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram