/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 794: Alertă în toată țara și risc de baie de sânge! WP: Moldova va fi următoarea țintă, dacă Ucraina cade

/FOTO. VIDEO/ Un bărbat din Ștefan Vodă, aflat în comă, a fost adus cu elicopterul la Chișinău

missing
27 aprilie 2018, ora 09:50

Potrivit specialiștilor bărbatul a suferit un traumatism craniu cerebral închis, comoție cerebrală, fiind în comă de gradul III. Echipajul SMURD a monitorizat persoana pe parcursul zborului, iar ulterior aceasta a fost preluată de medicii din Republica Moldova.

Bărbatul în vârstă de 69 de ani a fost transportat cu un elicopter din cadrul Inspectoratului General de Aviație al MAI (România) cu un echipaj SMURD la bord.

Aceasta este a doua intervenție aero–medicală de la începutul anului 2018 și a 42 – a intervenție de la lansarea Serviciului Mobil de Reanimare și Descarcerare transfrontalier.

Foto: dse.md

Foto: dse.md

Foto: dse.md

Foto: dse.md

Foto: dse.md

Foto: dse.md

Foto: dse.md

Foto: dse.md

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram