/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Precizarea lui Șoigu, elicopter distrus și spioni deghizați! Kievul pregătește „cerul sângeriu”

/FOTO. VIDEO/ Explozie la bordul unui avion de linie. Motorul a cedat la o altitudine de 10 mii de metri înălțime

missing
18 aprilie 2018, ora 17:14

Avionul, cu 149 de persoane la bord, s-a depresurizat după ce motorul a cedat la o altitudine de circa 10 mii de metri. În urma incidentului, o femeie și-a pierdut viața. Inițial, aceasta a fost grav rănită din cauza că a fost trasă pe jumătate afară din avion, după ce unul dintre geamuri s-a spart. Măştile de oxigen au coborât, iar pasagerii, cuprinşi de panică, au transmis celor dragi şi pe reţelele de socializare mesaje în care au scris că trăiau ultimele clipe din viaţă.

Printre pasagerii aflați la bordul avionului este și Marty Martinez. „Sunt atât de norocos că am rămas în viață. O mulțime de oameni m-au contactat. Tot la ce m-am putut gândi în acel moment în avion era la cum îmi era luată viața mea.”

Șeful detașamentului de pompieri din Philadephia a declarat că în timp ce pasagerii ieșeau din avion pompierii stropeau aeronava cu spumă specială pentru a preveni aprinderea combustibilului. Consiliul Naţional de Securitate al Transporturilor a anunţat că va fi trimisă o echipă în Philadephia pentru a investiga incidentul de la bordul aeronavei.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram