/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Paradoxul invaziei, condiția NATO și demisie la Kiev! Rusia amenință că va ataca Polonia

/VIDEO/ O mașină a luat FOC la Dumbrava din cauza unei lumânări. Imagini de la fața locului

missing
08 aprilie 2018, ora 10:15

În această dimineață un incendiu a distrus un autoturism în apropiere de o biserică din localitatea Dumbrava municipiul Chișinău. Mașina de model Reno a fost cuprinsă de flăcări, după ce proprietara a lăsat o lumânare aprinsă. Apelul la serviciul 112 a fost recepționat la ora 5.00. La fața locului a intervenit un echipaj de pompieri care a reușit lichidarea arderii fără ca aceasta să obțină răspândire. Automobilul a fost deteriorat în proporție de 70 la sută.

Alte intervenții ale echipajelor de salvatori au fost necesare în raioanele Cahul, Orhei, Drochia, Cantemir, Ialoveni, Florești, dar și Soroca. În total pe tot teritoriul țării pompierii au stins peste 70 hectare de vegetație arsă.

Mai mult, salvatorii au fost alertații și în lichidarea focarelor generate de cauciucuri aprinse. Focare care riscau să iasă de sub control au fost înregistrate în sectoarele Ciocana și Buiucani a municipiului Chișinău.

Potrivit datelor IGSU pentru menținerea siguranței și intervenția în situații de risc în țară sunt mobilizați 600 de salvatori și pompieri cu 200 unități de tehnică. În caz de situații de risc oamenii sunt îndemnați să apeleze Serviciul 112.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram