/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Paradoxul invaziei, condiția NATO și demisie la Kiev! Rusia amenință că va ataca Polonia

/FOTO/ Turiștii și moldovenii din diasporă vor fi întâmpinați cu surprize în perioada sărbătorilor de Paști

missing
04 aprilie 2018, ora 22:31

„Suntem cu gândul la miile de cetățeni aflați în afara țării care nu reușesc să revină des în Republica Moldova. Pentru toți cei plecați, în comun cu Proiectul de Competitivitate din Moldova, am gândit campania de astăzi. Inițiativa vine să sensibilizeze oamenii din afara țării pentru ca să devină promotorii produsului autohton,în special al vinăriilor și al brandului DININIMĂ. Tot ce se identifică cu Republica Moldova este important pentru concetățenii noștri plecați și ar fi frumos că produsele fabricate în Moldova să fie fabricate și în afara țării, iar diaspora are un potențial enorm în acest sens,” susține Olga Coptu, șefa Biroului Relații cu Diaspora.

În cadrul evenimentului desfășurat în incinta Aeroportului Internațional Chișinău a fost prezentată și prima platformă de realitate virtuală 360 de grade, ce scoate în prim plan potențialul turismului vinicol din țara noastră. Element al campaniei naționale „Fii Oaspetele Nostru”, site-ul oferă posibilitatea de a descoperi cu ajutorul tururilor virtuale 12 cele mai importante obiective turistice ale țării.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram