În urma impactului, două persoane au murit, iar pentru a scoate cadavrele dintre fiarele maşinii a fost nevoie de o echipă de descarcerare. Şeful Departamentului Medicină Urgentă, Igor Curov, a declarat că la spital au ajuns alte trei persoane, printre care conducătorii auto.

Potrivit martorilor, impactul nimicitor s-a produs după ce o maşină VAZ, în care se aflau patru persoane şi care venea dinspre aeroport, a virat la stânga, spre localitatea Băcioi. Şoferul nu ar fi cedat trecerea unui Mercedes, în care era doar conducătorul auto, iar cele două automobile s-au lovit violent.

„Cauza accidentului urmează să fie constatată după ce vor fi numite expertizele tehnice ale automobilelor pentru a vedea dacă maşinile erau în stare tehnică bună. Totodată, şoferii urmează să fie audiaţi să stabilim cu ce viteză se deplausau unităţile de transport, cine dintre şoferi nu ar fi respectat regulile de circulaţie rutieră”, a spus şeful Serviciul de presă al Poliţiei Capitalei, Adrian Jovmir.

Pe cazul dat, poliţiştii au pornit o anchetă. Şoferul care va fi găsit vinovat de producerea tragicului accident riscă între trei şi şapte ani de puşcărie.


Sursa poze: Ghilan Vladimir