În turul precedent, slovacii au trecut de fotbaliştii nord-irlandezi de la Glentoran. Tehnicianul „lupilor galbeni”, Igor Dobrovolski, s-a declarat încrezător înaintea partidei cu Zilina şi este convins că echipa sa va depune maxim efort pentru a câştiga.

IGOR DOBROVOLSKI (antrenor FC Dacia) 
Avem obiectivul de a accede în runda următoare. Jucăm primul meci acasă şi trebuie să facem tot posibilul ca să obţinem un rezultat bun pentru partida retur. Nu vom subestima adversarul. Vom încerca să nu avem slăbiciuni,şi nici nu vom supra-aprecia echipa adversă.

Căpitanul echipei, Veaceslav Posmac, va miza pe susţinerea publicului în meciul contra grupării slovace.

VEACESLAV POSMAC (FC Dacia) 
Mereu este plăcut să joci într-o atmosferă bună mai ales că jucăm la Chişinău. Sper că stadionul să fie plin. Cred că susţinerea publicului ne va ajuta. Este foarte important.

Conform site-urilor de specialitate, lotul celor de la Zilina valorează 4.600.000 de euro. Acesta are în componenţă jucători din Cehia, Bosnia şi Herţegovina, Camerun, Croaţia, Brazilia şi chiar din Vietnam.

Se aşteaptă ca oaspeţii să fie susţinuţi de un grup organizat de fani, care vor face deplasarea din Slovacia.

Conducerea Daciei a pregătit o surpriză pentru suporterii săi, oferind 3.000 de bilete gratuite pentru toţi care vor să susţină formaţia din capitală, în prima partidă din turul 2 preliminar Europa League.

Întâlnirea dintre Dacia şi Zilina se va disputa astăzi pe Stadionul Zimbru, cu începere de la ora 19:00.