Tinerii baschetbalişti din Moldova, antrenaţi de Alexei Bescov şi Vladimir Poleah, i-au avut parteneri de joc pe semenii lor din Armenia.

Jucătorii armeni au preluat controlul ostilităţilor din primele clipe ale întâlnirii şi după primul sfert de partidă conduceau cu scorul de 29-5.  Şi în a doua repriză s-au impus tinerii baschetbalişti din ţara muntelui Ararat, dar scorul a fost mai echilibrat, 20-16.

După pauză, titularii lotului nostru au avut o revenire şi au încheiat repriza a treia la egalitate, 15-15, iar în ultimul sfert de meci chiar au învins cu scorul de 19-17. Nu a fost de ajuns, selecţionata Armeniei obţinând victoria cu scorul la general de 81-55. Cel mai productiv sportiv al armenilor a fost Andrei Konstantinov cu 22 de puncte, iar la moldoveni s-a evidenţiat Oleg Adamov, care a adus echipei 18 puncte.

Formaţia Moldovei a mai încasat o înfrângere şi a coborât mai jos în clasamentul final al Diviziei B a Campionatului European U 20 la baschet masculin, în care participă 18 formaţii.

În ultimul meci, naţionala Moldovei va juca cu reprezentativa Elveţiei.