(VIDEO) Căutat de oamenii legii pentru furt! Dacă l-ai recunoscut, anunță imediat poliția

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Bărbatul ce apare în imagini este căutat de către polițiștii sectorului Rîşcani din cadrul Direcției de Poliție a municipiului Chișinău, fiind bănuit de comiterea unui furt. Incidentul a avut loc la data de 11 februarie curent, în timp ce individul se afla într-un club de noapte, pe ascuns a sustras geanta în care se afla portmoneul cu mijloace financiare, card bancar și actele de identitate ce aparțin unui bărbat în vârstă de 34 ani, locuitor a capitalei, după care a părăsit încăperea cu tot cu bunul sustras.

Paguba evaluată de partea vătămată constituie 6.240 lei. În acest context a fost pornită o cauză penală pentru furt, în cadrul căreia sunt demarate acțiuni speciale de investigații și de urmărire penală.

Dacă se va găsi vinovat, acesta riscă o pedeapsă cu amendă în mărime de la 32.000 lei, muncă neremunerată în folosul comunității de la 180 la 240 de ore sau închisoare de până la 4 ani.

Persoanele care l-au recunoscut sau dețin careva informații despre identitatea și locul aflării acestuia, sunt rugate să informeze Poliția la numerele de telefon: 069 67 61 36 sau 902.

Oamenii legii garantează confidențialitatea surselor de informare.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...