/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 799: Groază la Odesa, groapă comună la Cernăuți și atac chimic! Macron e îngrijorat de soarta Moldovei

/FOTO/ ATENȚIE! O minoră de 16 ani este dată dispărută. De cinci luni nu se cunoaște nimic despre ea

missing
30 martie 2018, ora 11:13

La data de 16 octombrie 2017, minora a plecat de la Centrul de plasament temporar „Curcubeul Speranţei” din mun. Chişinău, or. Vadul lui Vod, şi până în prezent locul aflării nu este cunoscut.

Angajații Inspectoratului Ciocana au fost alertați de către reprezentanții Centrului de plasament despre dispariția minore. Conform informaţiilor constatate până în prezent, minora face parte din familie social vulnerabilă. Astfel sunt demarate acţiuni poliţieneşti în vederea stabilirii tuturor circumstanţelor și locul aflării.

Semnalmente: Vîrsta 16 ani, ochii de culoare căprui, păr lung pînă la umeri de culoare neagră, înalţimea 1,60 m, corpolenţa corpului medie.

În caz că dispuneţi de informaţii ce ar favoriza stabilirea locului aflării persoanei dispărute rugăm să ne contactaţi la tel. 02247-70-20 sau 068668803

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram