/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 800: Lupte grele, permisiunea Londrei și ironia Rusiei. Oficial SUA: Războiul nu se va încheia curând

/VIDEO/ Japonia în plină primăvară! Sakura a înflorit mai devreme în acest an

missing
28 martie 2018, ora 15:22

Pe parcursul ultimelor zile, orașul Tokyo a îmbrăcat straie de primăvară datorită copacilor de cireș, care au înflorit din cauza temperaturilor ridicate. La fel se întâmplă și în alte orașe din Japonia. În această perioadă, are loc și celebrul festival Sakura, dedicat florilor de cireș, în cadrul căruia activitatea principală este Hanami – un picnic renumit în Japonia.

În trecut, doar cei bogați aveau acces la asemenea frumuseți. Astăzi oricine se poate bucura de spectacol. Sărbătoarea cireșilor înfloriți capătă o valoare comercială, în special în Coreea de Sud și China.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram