/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Precizarea lui Șoigu, elicopter distrus și spitale evacuate! Kievul pregătește „cerul sângeriu”

/FOTO. VIDEO/ UPDATE. Incendiu într-un mall din Rusia: 37 morți, 49 răniți și 69 persoane dispărute

missing
25 martie 2018, ora 23:46

UPDATE 9:51. Incendiu într-un mall din Rusia: 55 de persoane au decedat, iar alte 5 au fost găsite în viață. Mai multe detalii sunt disponibile AICI.

Presa rusă anunță că, 36 de persoane rănite în incendiu se află în spitale. Potrivit datelor consiliului regional al Ministerului Situațiilor de Urgență, arderea deschisă în centrul comercial a fost lichidată pe o suprafață de 1,5 mii de metri pătrați.

Жалко просто. ?

A post shared by Ruslan (@ruslanjik94) on

A post shared by @dronekem on

?25.03.2018? Самый страшный день в истории?

A post shared by Егор ?? (@kadetmchs_) on

ȘTIREA INIȚIALĂ ORA 21:13. Cinci persoane, printre care și un copil au murit într-un incendiu din complexul comercial și de divertisment „Zimnyaya vishnya” din centrul orașului Kemerovo. Alte 30 de persoane au fost rănite, iar 35 de persoane au fost declarate dispărute, transmite tvrain.ru.

Un comitet de investigații verifică informațiile despre cele 35 de persoane dispărute. Anchetatorii stabilesc cauza incendiului și au interogat peste 20 de persoane, martori oculari, victime, chiriași și proprietari de puncte de vânzare.

În fața centrului comercial s-au adunat rudele morților, răniților și a celor dispăruți. Ei cer ca primarul orașului să vină șa fața locului, de asemenea solicită explicații de ce sistemul de alarmă nu a funcționat în când centrul comercial a început să ardă.

Vice-guvernatorul Vladimir Chernov a spus că, potrivit versiunii preliminare, focul a început în camera de trambulină a copiilor, unde copilul ar fi adus o brichetă.

Șeful Ministerului Situațiilor de Urgență din Rusia, Vladimir Puchkov, a anunțat introducerea unui regim de situație extremă în regiunea Kemerovo din cauza incendiului. Potrivit lui, există riscuri de explozie și alte pericole.

Potrivit „Interfax”, peste zece unități de echipament au lucrat la stingerea focului din centrul comercial. Potrivit unei surse din serviciile de urgență, peste 200 de persoane au fost evacuate din mall. Focul a cuprins o suprafață de aproximativ o mie de metri pătrați.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram