/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Precizarea lui Șoigu, elicopter distrus și spioni deghizați! Tancurile Abrams, retrase de pe front

Vine, vine primăvara! Temperaturile vor crește în această săptămână și vor ajunge până la 15 grade

missing
05 martie 2018, ora 18:31

Pe parcursul săptămânii în jur de 0 grade vor fi noaptea, iar pe timp de zi, temperaturile mâine vor fi în jur de +1, +6 grade, cu creștere până la aproximativ +11, +16, +14, +19, până pe 12 martie”, afirmă Sârbu Natalia, meteorolog.

După gerurile de până la minus 23 de grade înregistrate zilele trecute avem, în sfârșit, parte de temperaturi generoase. Săptămâna începe, totuși, cu vreme posomorâtă, precipitații și temperaturi de până la 6 grade. Începând de joi, ploile se vor retrage și vom avea parte de soare din belșug și de temperaturi de plus 15 grade!

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram