Sevilla i-a găsit înlocuitor lui Bacca; A adus un jucător de la Dortmund

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Câştigătoarea ultimelor două ediţii ale Europa League, Sevilla, s-a despărţit în această vară de golgheterul său, columbianul Carlos Bacca, vândut în Italia, la AC Milan. Andaluzii au găsit însă un înlocuitor sud-americanului, aducându-l de la Borussia Dortmund pe Ciro Immobile.

Cele două cluburi au confirmat că au ajuns la un acord pentru ca atacantul italian să evolueze sub formă de împrumut pe Estadio Ramon Sanchez Pizjuan în următorul sezon. Jucătorul de 25 de ani este aşteptat duminică după-amiază în Spania, iar luni va face vizita medicală, scrie Digisport.

Immobile vine după un sezon dificil la Dortmund, unde nu a reuşit să-l convingă pe Jurgen Klopp, marcând doar 3 goluri în 24 de apariţii în Bundesliga. Nici noul antrenor al Borussiei, Thomas Tuchel, nu este un fan al fotbalistului crescut de Juventus, astfel că transferul la Sevilla a venit firesc.

Mult mai bine s-a descurcat Immobile în Liga Campionilor, competiţie în care Sevilla va juca în acest sezon, din postura de câştigătoare a trofeului Europa League. În stagiunea precedentă, noul atacant al andaluzilor a înscris 4 goluri în 6 meciuri.

Ciro Immobile a fost cumpărat de Borussia Dortmund în vara anului trecut, după un sezon excelent în tricoul celor de la Torino, în care a devenit golgheterul Seriei A TIM, cu 22 de goluri. Internaţionalul italian nu a reuşit să repete prestaţiile bune şi în Germania, însă a avut ghinionul de a prinde o stagiune slabă a galben-negrilor, care s-au calificat cu emoţii în Europa League.

Immobile este al patrulea italian care îmbracă tricoul Sevillei, după Enzo Maresca, Tiberio Guarente şi Luca Cigarini.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...