/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Precizarea lui Șoigu, elicopter distrus și spitale evacuate! Kievul pregătește „cerul sângeriu”

Audiat în secret în dosarul asasinatului lui Plahotniuc. Martorul a fost escortat pe ușa din spate a judecătoriei

missing
26 februarie 2018, ora 19:56

„Corchișco a fost audiat în calitate de martor atunci a și declarat toate circumstanțele în care a fost comisă infracțiunea. A declarat momentul când a intervenit dânsul în executarea comenzii de omora a lui Plahotniuc. El urma să împuște în clădirea lui Plahotniuc”, a declarat Tatiana Vidrașcu, procuror.

Bărbatul a fost adus și dus de la ședința de judecată prin ușa din spate, pentru că ar fi existat riscul de a fi pusă în pericol integritatea personală atât a sa cât și a familiei sale.

Procurorul a mai menționat că acesta a fost ținut într-o cameră specială și nu a fost văzut de nimeni, iar când făcea declarații vocea i-ar fi fost schimbată. Bărbatul ar fi menționat în cadrul ședinței că nu cunoaște cine este comanditarul omorului lui Plahotniuc, ci doar că ordinul de executare l-ar fi primit de la o persoană cu numele Adamovici.

Anterior, procurorii au precizat că omorul lui Plahotniuc ar fi fost comandat de liderul lumii criminale, Grigorii Karamalak, alias „Bulgarul”. El le-ar fi propus asasinilor 200 de mii de euro.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram