(VIDEO) Un bălțean, reținut în Chișinău cu 70 de sticle de divin „Călărași” contrafăcute. Ce riscă acesta

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

În urma măsurilor de prevenire și combatere a traficului ilicit a băuturilor alcoolice contafăcute, precum şi a măsurilor de protejare a consumatorilor şi producătorilor autohtoni, ofiţerii de investigare a fraudelor economice ai sectorului Rîşcani din cadrul Direcţiei de Poliţie a municipiului Chişinău, au identificat şi documentat un bărbat în vârstă de 31 ani, locuitor al mun. Bălţi, pentru comercializarea băuturilor spirtoase contrafăcute.

Astfel, bănuitul a fost stopat în timp ce se deplasa cu automobilul de model BMW, în care se afla un lot de 70 sticle de alcool, cu timbre de acciz contrafăcute şi în lipsa documentelor de origine, care urma să fie comercializat pe teritoriul pieţelor din municipiul Chişinău, a căror valoare a fost estimată la 7000 lei. Ulterior lotul de băuturi depistat a fost ridicat de către poliţişti, totodată fiind numită o expertiză asupra calităţii băuturilor alcoolice.

Bărbatul este cercetat pentru încălcarea legislaţiei cu privire la fabricarea şi circulaţia producţiei alcoolice, pentru care Legislaţia în vigoare prevede amendă în mărime de până la 6.000 lei.

Direcţia de Poliţie a mun.Chişinău recomandă cetăţenilor să procure astfel de produse doar din magazinele autorizate prin lege.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...