Messi a vorbit pentru prima oară despre ce s-a întâmplat cu Barcelona după plecarea lui Neymar

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Lionel Messi a vorbit pentru prima oară despre modul în care jocul Barcelonei s-a schimbat după plecarea lui Neymar.

În vară, brazilianul din atacul catalanilor a fost subiectul celui mai scump transfer din istorie. PSG a plătit 222 de milioane de euro pentru a-i achita clauza de reziliere şi se părea că jocul formaţiei de pe Camp Nou va avea de suferit.

Rezultatele au continuat însă să vină, deşi dinamica jocului s-a modificat substanţial. O recunoaşte chiar Messi, care vorbeşte despre golul lăsat în ofensivă de Neymar. Însă, în plan defensiv, lucrurile au devenit mult mai sigure.

“Plecarea lui Neymar ne-a schimbat tactica. Am pierdut din potenţialul ofensiv, dar am câştigat mult în defensivă. În prezent suntem foarte bine organizaţi la centrul terenului, mult mai echilibraţi, şi asta ne face mult mai puternici în apărare”, a declarat argentinianul, potrivit World Soccer.

Chelsea – Barcelona este unul dintre duelurile „şoc” din optimile Champions League. „Extratereştrii” sunt văzuţi de mulţi, chiar şi aşa, principalii candidaţi la cucerirea trofeului, însă Messi e convins că misiunea e una cât se poate de complicată. City, echipa care domină autoritar Premier League, are în Guardiola, fost antrenor la Barcelona, un argument puternic la cununa cu lauri. Vedetele de zeci şi sute de milioane de euro de la PSG pot oricând să ia la rândul lor Liga, cum Real Madrid, o specialistă a competiţiei, nu poate fi scoasă din calcule, chiar dacă forma de moment e foarte slabă.

“Manchester City este una dintre cele mai puternice echipe sezonul acesta, alături de PSG. Dar sezonul este încă la început. Nu aş scoate din ecuaţie nici pe Real Madrid, chiar dacă rezultatele lor nu sunt cele aşteptate în acest moment, criza prin care trec este doar temporară. Vor reveni în lupta pentru trofee în cel mai scurt timp”, a mai spus marele jucător sud-american.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...