(VIDEO) Plahotniuc, Candu, Leancă, Gaburici și Tănase, printre cei 90% din oamenii „absolut onești” care figurează în raportul Kroll

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Tinerii Platformei Demnitate şi Adevăr au protestat în faţa Guvernului, prezentând pe unii din cei 90% din „oamenii absolut onești” care figurează în raportul Kroll 2.

Printre „oamenii absolut onești” care figurează în raportul Kroll, privind investigație furtului din sistemul financiar-bancar moldovenesc, tinerii DA au decis să îi includă pe oligarhul și liderul PD, Vladimir Plahotniuc, speakerul Andrian Candu, premierul Pavel Filip, noul vicepremier Iurie Leancă, noul ministru al Economiei, Chiril Gaburici, dar și pe noul ministru al Justiției, Alexandru Tănase.

Citește și: „Oamenii oneşti” ai lui Filip; Premierul își cere scuze pentru declarația „nereușită”, anunțând că raportul Kroll2 nu va fi făcut public

De menționat că, premierul Pavel Filip este cel care a declarat, la finele anului 2017, că 90% din cei care figurează în raportul Kroll sunt „oameni absolut oneşti”. Astăzi, acesta a spus că atunci a făcut o declarație nepotrivită.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...