Puhoi: ANTA a scos plăcuțele cu numerele de înmatriculare de la autocarul Primăriei

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Agenția Națională de Transport Auto ar fi ridicat plăcuțele cu numerele de înmatriculare de la autocarul Primăriei satului Puhoi. Cel puțin asta declară edilul localității, Petru Frunze.

„An nou dar cu provocări vechi. ANTA a ridicat plăcuțele cu numerele de înmatriculare de la autocarul Primăriei satului Puhoi. Autocarele nu vor circula”, anunță primarul.

Frunze acuză reprezentanții ANTA că au acționat la solicitarea concurenților, în perioada în care majoritatea angajaților instituțiilor se află în concediu.

„Au acționat la solicitarea concurenților, venitul în loc să fie a Primăriei va fi a celor privați. Îmi pare rău că au ales timpul când sunt câteva zile în concediu, reacționăm imediat. Dragi puhoieni, nu cedați și nu vă lăsați călcați în picioare. Ieșiți și protestați. Dacă nu vă mobilizați acum, nu mai asteptați ruta la Puhoi și vor majora taxa la 18 lei”, a scris Petru Frunze pe o rețea de socializare.

Anterior, locuitorii din satul Puhoi, raionul Ialoveni, au protestat împotriva serviciilor necalitative ale transportului public, după ce linia de microbuz ce circula spre Chişinău a fost închisă în urma unei decizii judecătoreşti.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...