/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 794: Alertă în toată țara și risc de baie de sânge! WP: Moldova va fi următoarea țintă, dacă Ucraina cade

/FOTO/ Rudele unei femei, dispărute de peste o săptămână, cer ajutorul voluntarilor pentru a o găsi

missing
15 decembrie 2017, ora 07:25

Potrivit rudelor, femeia a dispărut în seara zilei de 6 decembrie în sectorul Rîșcani al capitalei. După ce au căutat-o timp de mai multe zile fără nici un rezultat, nepoții femeii cer ajutor în căutările acesteia. Astfel, persoanele care au posibilitatea sunt invitați să se alăture sâmbătă, 16 decembrie, în Parcul Afgan din Rîșcani pentru a porni în echipe la căutarea femeii.

Rudele bătrânei vor aștepta toți voluntarii în fața monumentul Mamei la ora 10:00. Aceștia și-au propus să caute prin parcuri, curți în speranța că o vor găsi, sau vor afla vreo informație nouă.

Doamna care a dispărut se numește Nina Andreevna Ilina, are 80 de ani și pierderi de memorie. În ziua când a dispărut era îmbrăcată într-o scrută gri și o pereche de pantofi maro. Are înălțimea de 153 cm și culoarea ochilor – gri.

Persoanele care cunosc vreo informație sau vor să ajute în căutări sunt rugați să sune la numărele de telefon 079274033 – Ghenadii sau 078-203-307 – Elena.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram