/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 794: Alertă în toată țara și risc de baie de sânge! WP: Moldova va fi următoarea țintă, dacă Ucraina cade

Cazul intoxicării mortale a unui copil de 11 ani la Centrul Vatra: Managerul, împreună cu un subaltern, trimişi în judecată

missing
12 decembrie 2017, ora 11:23

Copilul de 11 ani a fost găsit a doua zi dimineață, fără suflare, sub patul pe care fusese pus să doarmă. Minorul a murit intoxicat cu monoxid de carbon după ce salteaua de pe pat a luat foc, iar uşa din încăpere nu putea fi deschisă din interior.

Procurorii au finalizat urmărirea penală şi au expediat cauza penală spre examinare în instanţa de judecată, cei doi inculpaţi fiind învinuiţi de comiterea torturii, care din imprudenţă a cauzat decesul victimei.

Dacă vor fi găsiţi vinovaţi de cele incriminate, femeia, împreună cu complicele său riscă pedepse de până la 8 ani închisoare, cu privarea de dreptul de a ocupa anumite funcţii sau de a exercita o anumită activitate pe un termen de la 5 la 10 ani.

În cadrul investigaţiilor, procurorii au mai stabilit că Centrul plasa minori în Serviciul de urgenţă, în lipsa unui Regulament care ar statua buna organizare şi funcţionare a unui astfel de serviciu specializat.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram